Alla inlägg under november 2007

Av Marlene Yrjas - 16 november 2007 11:36

Igår var man till S-svall som jag skrev och det var en väldigt trevlig resa. Tyvärr hittade jag inte så mycket till mig själv endast ett par byxor för 30:- inte illa. Sedan bytte jag ut de bildelar som jag köpte sist för det blev fel och köpte de som passade min bil och det var ju sjävklart de delar som var lite dyrare. Så det var inge vidare rolgit köp.

Vi kom hem väldigt sent och då satte jag mig framför tv och tittade på några One Tree Hill avsnitt...har den sista säsongen kvar så jag har en massa roliga timmar framför mig :)

Imorse började jag med att träna Power plate och det var riktigt härligt måste jag säga :)

Nu ska jag göra något tråkigt som jag gjort mycket denna vecka nämligen PLUGGA. Skulle vara skönt att bli klar med allt så man kan koncentrera sig på de tentor jag har framför mig. Så nu ska jag kämpa på med uppgifterna sedan blir det som alltid på fredagar, städning!

Av Marlene Yrjas - 15 november 2007 08:29

En liten är det kanske inte, ska till S-svall snart med mamma, Ramona o Marielle. Skriver inget mer nu utan jag uppdaterar senare när man kommit hem :)

Av Marlene Yrjas - 13 november 2007 13:59

Det har jag nu, en paus måste man ta när man pluggar. Hittills har jag snart gjort klart ett seminarium och det känns skönt. När jag är klar med den är det bara för mig att låna en till bok och börja med ett nytt seminarium. Jag ska även försöka börja med min rapport om Taluppfattning.

I min uppgift jag håller på med nu är det 8punkter med en massa frågor under och jag är nu på punkt 7 och har hunnit gjort 1fråga så det är bara för mig att fortsätta så att jag kan vara stolt över mig själv sedan :)

Ja, men nu vet ni ju hur det ligger till haha

Av Marlene Yrjas - 13 november 2007 11:03

Ja det är ju precis vad det är idag, Tisdag v.46

Nu på morgonen har jag varit och tränat Power Plate, duschat, fikat och surfa runt på min mail. Man måste ju vara med ifall det är någor viktigt som läggs ut på min skolmail. Idag blir min dag ungefär som igår fast utan h-sand besök. Det blir med andra ord bara plugga, plugga o plugga. Jag ska försöka sitta hela dagen så att jag blir klar med så mycket som möjligt. Skönt att få bort en del uppgifter eftersom vi har en hel del fram till sista inneveckan.

Men, då ska jag starta min trevliga dag framför skolböckerna NU. 

Av Marlene Yrjas - 12 november 2007 16:47

Ja, jag har pluggat idag! Så jag har inte fuskat hehe på min planering som jag skrev tidigare. Jag har även hunnit med en snabb visit till H-sand med Marielle och Toni. Handlade ett par skridskor eftersom jag inte har några, sedan blev det lite mat som man handlade hem. Kom hem för ett tag sen och då hängde jag tvätt och började med maten. Markus är och tränar så jag har börjat med maten så den är klar tills han kommer hem :) Det blir hemgjorda klyftpotatis med morotsstänger, fläskfile och sås i ugnen och en sallad...mums säger bara jag :) Det luktar riktigt riktigt gott när man öppnar luckan till ugnen, hoppas nu bara att det smakar som det luktar ;)

Jag ska se om jag orkar plugga lite till ikväll annars fortsätter jag imorgon.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 12 november 2007 10:19

Nu på morgonen har jag bara tagit det lungt, ja har inte ens ätit frukost...är inte ett dugg hungrig och har inte varit det sedan jag vaknade. Jag satte mig här en stund först för jag ska på apoteket och då tänkte jag kika om jag fått några böcker från bibblan men det hade jag inte och sen fastnade jag här ett tag. Jag har en hel del att göra idag först ska jag äta något, gå på apoteket och till sist plugga hela dagen. Har en hel del uppgifter till min nästa innevecka så det är bara att köra igång. Jag har tagit det lungt ihelgen, brukar alltid göra det efter en innevecka, jag orkar inte köra igång med plugget på helgen utan man måste hinna vila också. Min helg har iallafall varit väldigt härlig, lugn och skön. Jag och Markus har varit ute och ätit, vi har hälsat på hos Ramona, Tomas och Isadora, vi har haft lite besök här hemma, sett på lite filmer, fikat farsdagsfika hos mommi och moffa, byggt snölyktor med syskonbarnen :) Kan det bli bättre?! Nää, för det har varit riktigt SKÖNT!!

Nu ska jag inte skriva något mer utan jag ska göra mig lite frukost :)

Av Marlene Yrjas - 11 november 2007 19:39

Idag är det ju nämligen farsdag så jag har skickat ett mess till pappa. Dagen har varit väldigt lugn och jag har tillbringat många timmar i Nyland. Mommi brukar alltid göra tårta på farsdag så det är tradition att man åker dit och fikar :) Efter fikat klädde jag, Isadora och Sammie på oss ytterkläderna och gick ut till snön. Sabina kunde inte följa med för hon har blivit sjuk :( Men men hon kanske lär sig nu att man inte ska gå ut med för lite kläder. Först drog jag och Sammie Isadora i pulkan sedan tog vi snöbjörnen så drog jag dem båda och tillslut kom vi på att vi skulle göra snölyktor. Sammie hann vara med på en och jag och Isadora gjorde en stor till efter att Sammie hade åkt hem. Måste lägga ut lite bilder på dom en annan dag. Bilderna blev lite mörka men det skiter jag i :)


                       


      


     


Jag gick sedan hem till Marielle en stund och efter ett tag kom Markus och hämtade mig och då åkte vi först och kikade på Kalle och Sandra som flyttat till hus och efter det åkte vi på affären för vi hade bestämt att göra en grönsakssoppa till middag och nu måste jag skryta lite, den blev oerhört god för att vara första gången som vi göra det tillsammans :)

Just nu sitter jag här och tittar även på Miami Ink. Riktigt kul att se, man blir sugen på att skaffa sig fler tatueringar. Nu ska jag kila vidare och göra någon nytta.


Av Marlene Yrjas - 10 november 2007 18:16

Har varit riktigt duktig idag för jag hängde med Markus och tränade idag, eller jag var på en trampmaskin hela tiden och det var jobbigt måste jag påpeka. Efter träningspasset for vi till Ramona och Tomas där vi stannade ett bra tag, det var tänkt att Tomas och Markus skulle byta lite grejor på min bil men det var fel saker jag köpt, eller det fanns två och vi visste inte vilken som var rätt, men nu vet vi att det var fel.

När vi kom hem så bestämde vi oss för att äta nere på restaurang Viking och det var riktigt gott denna gång också. Tro det kommer gå bra för dom, eftersom det är väldigt bra mat och buffé varje dag. Vi åt oss mätta och nu är vi hemma och göra inget speciellt,  bara tar det lungt och det är faktiskt skönt att göra det också på en lördag :)

Nej, nu ska jag kila vidare men ha en bra lördag allesammans

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards