Alla inlägg under oktober 2007

Av Marlene Yrjas - 3 oktober 2007 20:22

Nu har man nyss kommit hem från Nyland, kan man tänka sig att snart är det hemma igen :) Kan aldrig bli för mycket av Nyland haha

Idag har varit en dag jag inte gjort någonting och då menar jag verkligen ingenting. Jag har sett en film och suttit och latat precis hela dagen, åkte till Nyland nu på kvällen några timmar. Hade köpt med mig bullar, var ett bra erbjudande från konsum sedan köpte jag även en kolatårta. Ville visa min tacksamhet för alla som alltid ställer upp för en, alltså min familj för det gör dom verkligen. Jag har även en ängel här hemma som ställer upp för mig och det är min underbara sambo Markus och även han ska få en liten överraskning när han kommit hem från Showbiz träningen :D

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 21.00 för då ska jag se mitt favvo program nämligen Grey´s Anatomy. Imorrn blir det nog en del plugg för mig, mer än igår och idag haha.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 3 oktober 2007 11:05

Blir nog inget plugg för mig idag heller, en klasskompis till mig har fortfarande min bok men jag har inte så bråttomt så det gör inget heller :) Igårkväll jobbade jag ju till 21.00 och det var väldigt skönt att åka hem sedan och bara ta det lungt med Markus i soffan. Den var en väldigt lugn kväll på jobbet, jag satt mest och löste en massa korsord mellan alla uppgifter med de boende :)

Jag och Markus väntar fortfarande på om vi kommer kunna flytta i slutet av denna månad eller om vi måste vänta till i slutet av December. Det är verkligen en LÅNG väntan måste jag säga. Dom skulle försöka nå mannen till det hus de är sugen på och så kan man ju hoppas på att dom ringer oss på en gång efter det, så man slipper vänta.

Markus klev upp tidigt idag igen, även fast han inte behövde det. Eller det behövde han ju faktiskt han skulle iväg med Fredrik och spela golf. Dom får det säkert härligt i den friska luften, själv sitter man inne och har verkligen ingen lust till att kliva utanför dörren. Nää nu ska jag kika runt på internet och se om det är något man måste handla till huset, det är oerhört roligt det här...har redan bestämt vilka rum och vilka färger vi ska måla om :D

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 2 oktober 2007 11:00

Nu är det en ny dag igen, är det inte härligt. Det är skönt att dagarna går fort just för att vi köpt hus :) Igår skrev jag om en god nyhet, att vi skulle kunna flytta in tidigare osv, men nu är det inte säkert längre. Dom vi köpt huset av vet inte om de ska ta det andra huset nu eller om de ska vänta till de datum vi bestämt att vi ska ta över. Man håller tummarna hela tiden på att de ska ringa och säga att de tar huset och då kan vi flytta i slutet av denna månad! Nu alla ni som läser får också se till att hålla tummarna för oss :P

Har så mycket planer när det handlar om huset. Det som är skönt är att jag pluggar distans och när jag behöver en paus i plugget så kan jag pyssla på i huset som exempelvis måla om hallen :) Sedan är det ett rum uppe som också ska målas och då har jag hur mycket tid till att fixa allt sånt.


Idag har jag tänkt att jag ska åka till Nyland över dagen för sedan klockan 16.00 ska jag jobba i Lo. Det är bara en litet pass för jag slutar klockan 21.00 Jag jobbar för Marielle dessa timmar sedan kommer hon och sover där, hon och Toni ska knäppa kort. De firade 7år nu i augusti och bestämde sig för att göra något annat än vad de brukar göra så det bestämde sig för att knäppa kort i en studio :) Blir säkert skit snygga kort!

Nää, nu ska jag kika igenom posten som kommit, blir så irriterad över att vi får vår grannes post varje dag. Han heter också Molin men på hans dörr står det även H Molin men endå får vi hans post hela tiden :(

När jag tittat igenom posten ska jag sedan ta mig en dusch och sedan bär det nog iväg till Nyland. Måste passa på att hälsa på alla! :)

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 1 oktober 2007 13:29

Det var inte så länge sen jag skrev här nu men jag har varit riktigt flitig i mitt pluggande. Så nu är jag så gott som klar, behöver en bok men den har en klasskamrat till mig lånat så jag väntar bara på den för att bli HELT klar :)

Jag funderade på att ta något att äta, men jag vet inte riktigt vad?! Är det ingen som har något bra förslag på något lätt lagat som man skulle kunna äta nu. Ska även kila ner på bibblan med alla böckerna idag också. Ja, jag har ju lite att göra idag också. Tänkte se lite avsnitt av One three hill när jag gjort alla mina ärenden, för det är jag värd :D


Av Marlene Yrjas - 1 oktober 2007 10:48

Åhhh...jag råkade radera ett jätte långt inlägg som jag hade skrivit...blir bara till att börja om!


Drömde att jag var och cyklade för att titta på det hus jag och Markus har köpt och när jag skulle cykla in mot Nyland cyklade jag på en grusväg. Efter en stund kommer jag fram till en äng där Marielle och en massa annat folk var. Jag stannade och gick fram för att prata lite med alla, när jag sedan vände mig om såg jag en massa älgar komma rusande emot oss. Vi sprang till en bil och började köra, jag tittade bakåt och såg en älg i bakrutan. Jag tog tag i Marielle så hon kom i mitt knä och då kom älgen in genom rutan. Jag försökte få undan älgens huvud men då bet den mig i handen. Nu blev allt mörkt och helt plötsligt var jag på en båt med Marielle, det var någon som hade ifångatagit mig. Marielle försökte hjälpa mig eftersom killen skulle döda mig. Han gick iväg en stund för att hämta något och kom jag lös. Vi sprang upp mot andra våningen när vi stötte på en annan kille, vi bad om att han skulle låta oss få springa och det gjorde han. Han var så less på att hans kompis skulle döda så många. Vi kom upp på andra våningen och ut på däck, där bestämde vi oss för att hoppa i vattnet. Precis innan vi skulle göra det kom killen som ville döda mig och han hade en spruta i handen. Jag tog snabbt en plaststol o handen och Marielle tog också något för att kunna slåss. Vi slogs länge och kastade saker mot han men tillslut bestämde Marielle sig för att hon skulle ta sprutan istället för mig. Innan vi kom på båten hade hon fått ett spruta med motgift mot det mesta. När hon fick sprutan skriker jag. NEJ, du har inte motgift mot den där!! Marielle såg skräkslagen ut och satte sig. Hon frågade mig vad som skulle hända och jag förklarade att hon nu kommer kvävas till döds. Marielle började skaka en massa och då satte jag mig vid henne och höll om henne hårt. Jag grät och jag grät och höll om henne så hårt jag bara kunde. Samtidigt som jag gjorde detta dog Marielle i mitt knä. Jag vägrade släppa henne sedan kom det en massa folk på båten och ville trösta mig och försökte ta min hand men jag vägrade släppa Marielle och grät stora floder.

Sedan när jag vaknade grät jag också, det var länge sen man drömde en sån här dröm. Tur att det inte är så ofta för det tar på krafterna.

Nog om drömmen så klev man upp och blev inge vidare glad när man tittade ut. Skitväder idag igen, jag som skulle ta en promenad. Jag tycker inte om att gå i regn så det blir ingen promenad idag. Idag ska jag plugga som vanligt, man gör inte så mycket annat än att plugga på dagarna. Måste göra det för jag ska lämna tillbaka alla böcker idag till bibblan. Sedan tänkte jag att jag kanske ska åka till Nyland en sväng men det blir när Markus ska styrketräna för då behöver vi inte ta 2bilar. För då släpper jag av honom i Bollsta och fortsätter till Nyland, sedan när han är klar då åker jag och hämtar honom och så bär det hemöver :)

Kvällen tror jag bara blir lugn, det är i alla fall vad jag vet just nu. Man vet ju aldrig kvällen kanske blir fullsmäckad med saker. Nää nu ska jag plugga!

Tjingeling

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards