Alla inlägg under oktober 2007

Av Marlene Yrjas - 25 oktober 2007 11:30

Idag så måste jag plugga hela dagen, kommer ta en paus senare då jag ska hämta Ellos paketet :)

Idag har jag tränat Power plate och det var riktigt skönt, kände mig lite stel i kroppen idag. Jag ska snart börja plugga och försöka beta av några uppgifter, eller åtminstonde en uppgift :)

Drömde en liten mardröm i natt:

Jag, Ramona och Marielle skulle på fest och vi var hos mamma och skulle fixa oss. Det var ingen annan där förutom vi. Jag gick över till en kompis för att kika läget och efter en stund kom det en massa folk in i den lägenheten så jag valde att gå hem. När jag väl kommit till mammas hus är min bil och alla andras bilar borta, när jag gick in va det alldeles tomt med folk inne plus att en massa saker som vi skulle ha med oss var borta. Jag gick runt men hittade ingen. När jag sedan gick in i vardagsrummet igen står Marielle där och gråter, jag frågar vad som hänt och då berättar hon att Toni har dött. Jag blev alldeles chockad och frågade hur det hade gått till som. Hon sa att han hade ett sår och han hade slagit i eller blivit slagen där, därför som han dog. Vi grät tillsammans och sedan vaknade jag.


Det är hemskt att drömma sånna drömmar! Nej nu ska jag inte drömma mer utan nu ska jag plugga.

Av Marlene Yrjas - 24 oktober 2007 21:20

Nu har det gått en halvvecka skulle man kunna säga eller det har gått halva veckan till helgen hehe :) Ofta när onsdagen varit känns det som att det är helg snart igen. Denna helg blir inte lika lugn och skön som förra för jag ska jobba. Börjar på lördagen kl.9.30 och slutar dagen efter kl.10 så jag kommer inte göra så mycket denna helg förutom att jobba.

Idag har varit en väldigt lugn dag, först så kopierade jag en bok hos pappa sedan for jag och Markus och åt på Klassons. När vi hade ätit upp tänkt vi köra en sväng i bollsta men det slutade med att vi åkte till Fredrik och Anna där vi stannade och blev bjuden på mat, vi fick kycklinggryta i ugn och ris. Väldigt gott måste jag säga :) Vi hann även se en väldigt rolig film, synd bara att jag inte kommer ihåg vad den hette. Det var väldigt trevligt att hälsa på dem, var som sagt ett tag sen sist.


Igår kväll gjorde jag något nytt också hehe...åkte till Ramona på kvällen och hjälpte henne att sätta väv på en hel vägg och då menar jag inte en liten vägg utan det längsta på övervåningen :) Inte illa för att vara oss två, det blev riktigt bra...vi ska båda vara stolta hehe, Tomas jobbade så vi överraskade honom lite :)


Nu tittar jag på Grey´s Anatomy och kan tyvärr inte skriva något mer. Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 23 oktober 2007 14:15

Man läser och man läser i kurslitteraturen men man känner inte att man har någon vidare energi eller ork till att göra något ut av det man läser. Har ett seminarium på en bok och det känns verkligen skit drygt att börja skriva. Börjat läsa boken det har jag gjort men att börja skriva är lite små drygt.

Måste försöka ta mig i kragen och börja, för jag vet ju hur skönt det är då jag är klar med uppgiften och slipper tänka på den. Ska försöka göra ett ryck och se hur mycket som blir gjort.

Av Marlene Yrjas - 23 oktober 2007 11:17

Imorse klev jag upp 9.00 och började förbereda mig för jag skulle ju iväg och träna Power plate, det är så skönt när man är där och tränar och efteråt när man kommer hem och får ta sig en dusch och sedan äta frukost :D Jag har idag inte hunnit med så oerhört mycket ännu förutom att jag satt igång en tvättmaskin och diskmaskinen samt att jag kikat igenom min mail för att se om det kommer nån information på FC som jag inte vill missa hehe. Mamma kommer vid 12 och då ska hon få lite lunch av mig, jag lär nog inte äta eftersom jag nyss ätit. Ska höra med pappa om han är här hemma idag, för igår då jag skulle koperia var han fortfarande i Sthlm. Jag ska försöka plugga hela dagen och även på kvällen. Jag vet att jag inte kommer göra det men jag ska FÖRSÖKA.

Även ikväll kommer jag vara ensam för Markus ska träna idag igen. Tro han skulle iväg vid 17.00 och kommer hem vid 21.00 Då hinner jag plugga rätt mycket om jag är effektiv. Han har ju premiär på hornö till helgen så denna vecka måste de få allt att stämma, därför som de tränar så mycket just nu.

Kvällens meny på hornö salonger

Först ut blir det…

Frutti de Mare

Underbar komposition av färskrökt lax med whiskydoftande fyllning av philadelphiaost, räkor, och kräftstjärtar. Serveras med frasig isbergssallad, rödlöksringar och Mjälloms tunnbröd.

Som huvudrätt blir det…

Roasted beef

Helstekt marinerad biffrad i tunna skivor. Serveras med fransk potatisgratäng, pestoslungade körsbärstomater samt en mustig madeirasås.

Vi avslutar med…

Swedish punchbrylé

Karamelliserad punchbrylé med en citrusmarinerad bärkompott..

 595:-


Jag personligen tycker att dom är väldigt duktiga och det är oerhört roligt att vara där och se dom och även att äta. Synd bara att det är så dyrt i år men dom är verkligen värd att se :D Nej nog med reklam haha...nu ska jag plugga.


Av Marlene Yrjas - 22 oktober 2007 19:55

Idag har varit en lugn dag. Har varit till Nyland en sväng, först var jag hos mamma och pratade sedan for jag ner till Ramona där även Marielle var. Det blev ännu mer prat och så bjöd Ramona på en smoothie :) Det var oerhört god *mums*. När jag kom hem hade Markus redan kommit hem så vi började laga mat, det blev stuvade makaroner och korv. Vi bjöd även hit en person ur Markus grupp som heter Emanuel. Vi åt och sedan åkte dom för att träna. Jag har suttit framför datorn ett tag ikväll och sedan har jag läst lite ur en del föreläsningar som vi haft samt skrivit av en från datorn. Just ja jag har även hunnit med att vara på affären och handlat en del plus tittat lite på tv. Nu är det ID på tv, tänkte att jag skulle kika en stund på det sedan kanske jag orkar med att packa lite till i nån låda. Imorrn ska jag träna Power plate sedan skulle mamma komma över en stund. När hon åkt ska jag över till pappa och kopiera en massa efter det blir det till att PLUGGA hela kvällen måste det nog bli. Tråkigt men ett måste.

Nu ska jag ta och äta en clementin som luktar oerhört gott....Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 22 oktober 2007 10:59

Idag är det måndag igen..känns som dagarna bara springer iväg nuförtiden. Helgen har varit en väldigt lugn helg. Har egentligen inte gjort så mycket ansträngade saker förutom promenaden igår :) Igår kväll när Markus var och tränade började jag packa i en låda med mina kläder. Man blir lite osäker på vad man ska packa ner för man vill ju inte packa ner något som man KANSKE kommer använda nu under vintern. Jag hade min mp3 och lyssnade och sjöng förfullt när jag tittar åt sidan och blir skrämd för då är Markus hemma och jag hade inte hört det.

Imorse skulle jag ta mig en promenad men då regnade det, nu regnar det inte men jag vill gärna gå innan frukost för man känner sig så mycket piggare och mer alert då. Det är även skönt sedan då man kommer hem få man äter frukosten :)

Det enda jag har hunnit med hittills är frukost och att jag kollat mitt mail. Även Markus har kommit hem en sväng under sin lunch och då fick man en massa pussar hehe...inte varje dag som det händer ;)

Jag ska åka till Nyland idag hade jag tänkt, ska höra med pappa om jag kunde kopiera en bok och sedan ska Ramona bjuda på en Smoothie. Ikväll bli det bara lungt som vanligt....efter besöket i Nyland blir väl att man fortsätter att plugga lite. Om jag orkar kanske jag fortsätter att packa i lådor eftersom jag tog upp 3stora lådor igår och har bara fyllt en och det fick plats med mycket kläder i den :)

Nej nu ska jag avsluta här!!

Av Marlene Yrjas - 21 oktober 2007 19:41

Nu är det alldeles mörkt ute och jag har tänkt en massa lampor inne för att få det lite mysigt i oktober mörkret. Sitter ensam nu för Markus är och tränar med Showbiz. Jag sitter och lyssnar på Tokio Hotel - Monsoon

en härlig låt.

Idag har det blivit att man ränt runt lite. Jag och Markus hade lite tråkigt på eftermiddan så vi tog en sväng med bilen, först åkte vi till Bollsta till hans bror för Markus tänkte höra om han kunde hjälpa han med en sak. VI fortsatte sedan vidare till mamma för att lämna en tavla som jag köpte i Egypten som jag tycker passar bättre hos henne nu när hon håller på att göra om. Marielle var även där så hon fick nu tillbaka sin Ellos katalog...nu är du väl glad ;)

Innan vi åkte hem till K-fors åkte vi runt en sväng på sandslån och kikade sedan for vi förbi vårt hus vi snart ska flytta in i :)

När vi kom hem gjorde vi lasagne som blev oerhört god...blev en film som heter The heartbreak kid. Jag tro det var så den hette hahha. Som jag skrev tidigare så är Markus och tränar och jag försöker fördriva tiden med något..men jag har inte riktigt kommit på vad jag ska göra haha :)

Nu får det vara nog nu ska jag se till att ringa någon...vem vet..det kanske ringer hos DIG snart hihi :D

Av Marlene Yrjas - 21 oktober 2007 12:58

Imorse vaknade man av väckarklockan, jag hade nämligen ställt den på 10.00 ifall vi inte vaknade innan och det gjorde inte vi idag. Väldigt skönt att ha en dag där man verkligen kunde sova ut lite längre :)

Vi tog oss båda i kragen och tog en lång promenad runt Björknäs, det var oerhört skönt väder. Synd bara att man hade klätt sig lite för varmt haha. När vi nästan var hemma stötte vi på en liten katt, tro det var en tös för den hade ett rosa halsband. Det var långhårig och kom springande mot oss och mysade en stund, kurra gjorde den med hehe :) Synd att Markus är allergisk för det skulle vara mysigt med en katt eller en hund. Men men nu är det som de är får vänta till man får barn för då har man något mysigt dynget runt ;)

idag blir det en riktig slappar dag som alltid på söndagar. Jag har kikar igenom mina skoluppgifter och ska planera veckan, hur jag ska plugga osv.


Drömde inatt att jag var gravid men jag visste inte hur jag skulle berätta det till Markus men jag var väldigt glad över det men ändå nervös hur Markus skulle reagera. :)

 


Just ja, glömde skriva att jag har beställt i Ellos katalogen och om 7-10dagar får man lite nya kläder plus ett hårstylingsset :) Mest för den som jag beställde haha.

Nu får det vara nog med detta, ska kanske läsa lite eller finner jag något annat att göra ;)

Tjingeling

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards