Alla inlägg under oktober 2007

Av Marlene Yrjas - 8 oktober 2007 10:28

Ja, det gör ju faktiskt det men bara till h-sand. Vaknade idag och tänkte ta mig en promenad men det blåste så mycket ute så jag låg kvar i sängen en halvtimme och bara tog det lungt. Tänkte inte på något särskilt utan bara vilade. Jag har hunnit med att fika och ska kika igenom allt jag ska ha med idag, för jag vill ju inte glömma något.

Ikväll ska Markus mamma bjuda på mat, känns väldigt skönt just för när man har sånna här skoldagar är det skönt att slippa tänka på mat när man kommer hem utan då är det redan klart. Imorrn har man ingen sovmorgon som idag utan då börjar man klockan 8.15 på morgon och slutar 15. Har redovisningar hela denna dag och imorgon. Vi är BARA 20st i min grupp.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 7 oktober 2007 21:18

Har varit och ätit mat hos Marielle och Toni, även Ramona, Tomas och Isadora var dit bjudna. Dom bjöd på tacos och till efterrätt blev det fruktsallad, riktigt gott :)

Vi satt och pratade en massa om huset vi köpt och om den resa vi ska göra om några månader till Thailand. Vi fann andra sätt som skulle kunna underlätta resan till och från Sthlm. Nu ska jag ta och undersöka priser på flyg och tåg, det kanske lönar sig :)

Gick även över till mamma en sväng och skrev ut en massa papper som jag behöver ha med imorrn när vi ska redovisa i två dagar på skolan. Sedan påvägen hem for vi in en sväng till Markus bror Henrik och Jeanette. Även barnen var vaken så vi träffade dem en sväng. Markus fixade lite med motorcykeln och sedan for vi hem. Nu är vi hemma och nu har jag fixat klart uppgifterna som jag ska ha med imorrn och ska nu söka lite på internet.

Nej nu får det vara nog!

Av Marlene Yrjas - 7 oktober 2007 11:54

Igår var en riktigt trevlig kväll, en gammal kompis som inte längre bor här i Ångermanland var på besök hehe :)

Catti och jag satt och pratade hela tiden och glömde nästan bort att vi måste få i oss någon mat så vi gick ner på Träffen och tog oss en god sallad var. Vi gick sedan hem till mig igen och fortsatte prata, vi hade hur mycket som helst att prata om. Marielle ringde efter ett tag och meddelade att Marielle, Toni, Anna o Micke också skulle komma på besök. Vi satt och så drack och snackade hela kvällen lång. Även gamla fotoalbum kom fram haha...alltid roligt att prata gamla minnen :)

När dom åkte hem la jag mig i sängen och tittade på tv en stund.


Idag har jag inte gjort någonting. Det känns verkligen att det är söndag idag. Man har hunnit med frukost och bara slappat. Marielle o Toni ska idag bjuda på mat och det känns väldigt skönt att slippa laga något själv. Ikväll blir det nog väldigt lungt när man kommer hem. Jag ska förbereda vad jag ska ha med mig imorgon då jag ska till H-sand på skola. Jag har ju nämligen skolvecka nu och det känns rätt bra ändå...tidiga mornar och sena dagar men det gäller ju bara för en vecka.


Av Marlene Yrjas - 6 oktober 2007 11:51

Vaknade skönt imorse utan väckarklocka och låg bara och tänkte på de drömmar jag hade drömt under natten. Markus vaknade efter ett tag och vi låg och pratade en stund sedan bar det iväg på en morgon promenad tillsammans :) Det var länge sen vi gick en promenad tillsammans just för att han tränar på gym efter jobbet och på helgerna har vi varit barnvakt till syrrornas barn de senaste helgerna.

Jag sitter iaf ensam hemma nu just för att Markus är och tränar, sedan ska han sjunga på en dop idag och till sist ska han uppträda i Sollefteå ikväll me Showbiz. Jag får storbesök haha...en gammal vän kommer på besök så det ska bli riktigt trevligt. En myslördag med mycket skitsnack och kanske lite chips :)

hmm..jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här just nu. Det var iallafall väldigt trevligt igår när vi åt på Tre Kronor, även Toni var med. Vi satt där och åt god mat och pratade om roliga saker som Thailandsresan :D Längtas asmycket till vi åker! Ska äntligen få resa utomlands med min älskling, det känns oerhört skönt att han är med denna gång :D

Nej, nu ska jag se till att göra något för att fördriva tiden.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 5 oktober 2007 13:52

Jag har nu varit riktigt flitig på förmiddagen. Jag har faktiskt hunnit med en promenad, gjort klart alla skoluppgifter och städat hela lägenheten :) Känner mig riktigt duktig. Jag har även nu fixat internetbank, varje gång jag har förtöver pengar genom telefonbanken har dom frågat om jag vill ha internetbank eftersom det är gratis för mig nu när jag pluggar. Jag har jämt sagt att det inte behövs eftersom Markus har det och han betalar räkningarna har jag tänkt. Men nu bestämde jag mig för att ta det jag också och jag förstår inte varje jag inte tagit det tidigare, det är ju kanon behändingt. Men men nu har jag gett det en chans och kommer säkert vara nöjd med det.

Nej, nu ska jag ringa Ramona och höra när vi ska äta ikväll.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 5 oktober 2007 10:56

Det var precis det jag gjorde imorse på min morgonpromenad. Nu känns det att hösten kommit en bra bit på vägen.

Igårkväll då kom Marielle och Toni på besök. Marielle hon beställde en bananpaj så jag var så snäll och bakade innan de kom :) Vi satt allesammans och pratade en del, sedan blev det ju att man kika på tv emellanåt också.

Det var ett trevligt besök iaf.

Idag har jag hunnit med en promenad, jag ska snart plugga och göra klart alla uppgifterna sedan ska jag städa lägenheten :) Senare idag tänkte jag åka till Nyland när Markus ska träna i Bollsta. Ha lovat att sy in ett linne som han har i Showbiz, sedan ska vi äta på Tre Kronor med Ramona, Tomas o Isadora. Jag vet inte om Toni ska med, han sa aldrig ett tydligt svar igår så jag har ingen aning. Blir väl en överraskning :) Nä nu ska jag börja med uppgifterna så jag blir klar med dom!

Tjingeling


Av Marlene Yrjas - 4 oktober 2007 14:46

Nu har man rätt nyligen kommit hem från min träff med mina klasskamrater. Skönt att prata igenom upgifterna och det blir ju även annat man sitter och pratar om också :)

Pratade nyss med en gammal flamma tänkte jag skriva en vän som inte bor här nu och hon funderade på att komma hem till Nyland ihelgen och det skulle vara perfekt för jag är ensam på lördag för Markus ska uppträda med sin grupp så då kan man ha en liten tjejkväll :)

Jag ska ringa Marielle nu och fråga om hon är sugen på att vara med! Väntar även på att mamma ska komma för hon var i K-fors nu.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 4 oktober 2007 10:22

Hmm...ja hur ska det sluta, det beror ju påsklart på vad det är som ska sluta. Våran väntan med huset har slutat nu för vi ska inte flytta in denna månad utan det blir till årsskiftet. Det hade varit skönt om man hade kunnat fira jul där, äta julskinka och ha det mysigt. Nu när det blir så sent kommer nog inte julgranen få vara uppe i år.

Idag ska jag träffa några i min klass och så ska vi kika igenom uppgifterna och bara prata med varandra. Har skolvecka nästa vecka så det kan vara skönt om man samlas och går igenom vad som ska vara klart osv.

Jag har gått igenom studiehandledningen flera gånger och tittat på uppgifterna och jag ska inte ha missat någon uppgift vad jag kan se. Vi har fått en uppgift där jag och 5st andra i min klass ska ta hand om en barngrupp på Technichus nästa vecka och då har vi fått i uppdrag att förklara hur matematiken ser ut i andra länder. Jag ska förklara Romarriket och ska även få klä ut mig som en rommare under tiden som jag visar barnen. Idag ska vi göra en tidsaxel på alla olika tider som vi ska visa barnen för att det ska bli lättare att hänga med vilken tid vi talar om.

Idag så hade jag tänkt att jag och Markus skulle bubbla eller jag hade bestämt det tidigare i veckan och när jag ringde för att beställa en tid då fick jag veta att bubbelpoolen är trasig och dom visste inte hur länge den skulle vara trasig. För en gång skull när man ska göra något mysigt och skönt då blir det inte som man tänkt. Men men jag får försöka att komma på något annat mysigt man kan göra, men det blir nog inte idag.

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards