Alla inlägg under september 2008

Av Marlene Yrjas - 7 september 2008 12:52

Gårdagens fotbollsmatch mellan Väja - Bollsta vann Bollsta så det var ju roligt. En väldigt spännade derby match, ofta då det är många som är för tända på planen hehe.

På kvällen åkte jag ner till Ramona o Tomas en sväng o pratade sedan blev det ett besök hos Marielle o Toni, vi såg filmen X-files o den var faktiskt bra. Var lite skeptisk ibörjan men man jag ändra min tanke angångende filmen för den var mer profession än vad serien var när den gick. Kul att det var samma skådespelare som i serien annars hade jag blivit besviken.

Kom hem vid 23 o fortsatte titta på tv till kl. 1 då var det sängen som gällde. Markus kom hem 1.20 så jag hade bara hunnit slumra till då hann kom hem :)

Idag har varit en slappar dag hittills, vi låg o drog oss i 1.5timme innan man steg upp ur sängen o det var riktigt skönt. När man kan göra det då är man verkligen ledig.

Rosita ska komma förbi om ett tag m. barnen för vi ska kika igenom jultidningarna en gång till o se om man hittar nå mer fynd :)


Av Marlene Yrjas - 6 september 2008 12:08

Igår jobbade man på dagen o det var riktigt skönt att sluta klockan 13 o veta att man gjort något hela veckan :)

Efter jobbet åkte jag till mamma o hälsade på där var alla mina andra syskon också, kikade igenom Sabinas jultidningar eftersom det är hennes första gång hon säljer. Kommer själv ihåg hur roligt det var att sälja. Jag o Marielle gick runt o knackade på hos folket i Nyland. Jag har iaf beställt två böcker hittills en var en julgodis kokbok o den andra kommer jag inte ihåg hehe..minnet är inte min starka sida just nu :)

När Markus kom hem så kände vi båda att vi inte orkade laga mat men då kom vi på att Kramm har ju börjat med tacobuffé igen så vi begav oss dit med Anna o Bylla. Det var väldigt trevligt o vi tog det riktigt lungt så man fick i sig lite mat :) Till efterrätt åkte vi o köpte en milkshake, den första för året o den var super god...jag tog jordgubbssmak :)

Vi åkte sedan runt lite o tittade på hus o områden för skojskull o stannade sedan hos Micke där även Marie var. Nu syns det verkligen att dom också ska ha barn. Dom är en månad före oss så hon hade lite mer mage än vad jag har, det går rätt sakta för min mage att växa men nu syns det om jag själv får säga. Det blev ett trevligt besök o sedan blev det lite tv hemma men jag somnade på en gång. Är som en pension på kvällen, trött, trött o åter trött.

Idag har jag startat dagen med en morgonpromenad m. Markus o det var skönt men samtidigt jobbigt. Märker att uppförsbackar har blivit jobbiga att gå i haha...går väldigt sällan nu men det känns ändå skönt för jag känner inte att jag behöver gå varje dag för att må bra :)

Skulle ha följt m. några ur min familj till slottdalsgrevan men jag känner att jag kommer inte att åka gå uppför i nästan en timme m. fika väskan på ryggen. Nästa år då SKA jag följa m. o då kommer jag vara "fit for fight" :)

Blir istället fotboll senare idag o till kvällen är jag själv så jag har inga planer på vad jag ska hitta på.

Har inte så mycket att skriva nu så KLART SLUT!

Av Marlene Yrjas - 4 september 2008 16:02

Tjoho, nu är man hemma efter en heldag i skolan. Inte min skola utan jag har jobbat på Nylandsskolan :)

Är rätt slut i huvudet just nu, förstår inte varför jag har ont i huvudet ungefär varje dag. Känns inte så hälsosamt att äta alvedon varje dag.


Snart ska jag iväg till K-fors på ett möte m. Ramona o Marielle. De har nämligen startat upp en tjejjour i K-fors o behövde en sekreterare o undrade om jag kunde ställa upp för annars skulle det inte funka. O eftersom jag är världens bästa syster så ställer man ju upp även fast man inte är så värst inne i just detta. Det skulle inte vara så mycket mötet så det ska nog gå bra :)

Håller på att fundera ut någon mat som jag skulle kunna tillaga men jag har inga idéer o lite tid.

Blir väl något enkelt, skulle vara gott med gröt :)

Av Marlene Yrjas - 3 september 2008 12:20

Hemma igen...jag har faktiskt jobbat några timmar på f.m 7.45 - 11. En riktigt kortdag o efter jobbet åkte jag in på Ica för att handla lite. Angelica ska komma förbi om ett litet tag så jag tänkte bjuda på en sallad :)


Är så less på min handledare för det går så SEGT för honom att svara mig ang. C-uppsatsen. Jag bara väntar på att han ska svara så jag kan fortsätta mitt sökande o skrivande.


Dags för mig att hacka, hacka o åter hacka

Av Marlene Yrjas - 2 september 2008 16:12

Har precis sett en film som heter PS. I Love You, detta är en sevärd film som tar fram ens känslor på ett sätt man aldrig skulle kunna tänka sig.

Jag skulle aldrig kunna föreställa mig hur det skulle vara om Markus dog. En kort sammanfattning av filmen är:

Holly o sin man Gerry tjafsar en del om saker i deras äktenskap, helt vanliga saker som många par tjafsar om o sen helt plötsligt får Gerry en hjärntumör o dör. Det är här resan börjar för Holly o nu ska Gerry hjälpa henne att gå vidare med sitt liv på sitt sätt.


Filmen får en att tänka till att vad som helst skulle kunna hända när man minst anar det. Det är helt otroligt hur en film kan få en att tänka till så oerhört mycket, man vill på en gång tala om för alla i sin närhet att man älskar dem o skulle inte vilja leva ett liv utan dem alla.

Skriver därför här till alla mina kära att "Ni är GULD värda o jag skulle göra vad som helst att få behålla er vid min sida så länge som jag lever".


Rekommenderar alla att se PS. I Love You


Av Marlene Yrjas - 2 september 2008 12:11

Tisdag o jag är ledig :) Känns skönt att vara ledig för det är endast denna dag som jag är det denna vecka sedan ska jag jobba o det är jag super glad över :)

Har hunnit varit på apoteket nu på f.m o så väntar jag nu på att sotaren ska komma, han skulle komma mellan 13-15. Det är rätt många timmar som jag måste vänta. Knepigt att dom inte kan bestämma att jag kommer 13.30..någon jag får fundera kring under min väntan.


Igår jobbade jag i Bollsta o det var riktigt trevligt efter jobbet åkte jag till Rosita o tillbringade flera timmar. När jag tänker tillbaka så åt jag nästan hela tiden då jag var där haha..först hade hon mackor eftersom barnen hade kommit hem från skolan så de fick lite mellanmål (även jag), åt även lite till då Rosita skulle äta, sedan gjorde hon våfflor efter en liten stund som middag o då åt jag två stycken men sen fick det räcka för då begav jag mig hem o då blev det mer mat nämligen pannkaka :) När man är hungrig är det så oerhört gott att äta, o då ska det vara saker man är sugen på.

På kvällen gick jag o Markus ner på mästargatan o kikade in hos Marielle o Toni, nu ser sovrummet riktigt fint ut. Det är ju roligt när det börjar synas att man renoverar. Sedan gick vi vidare till Ramona o Tomas, blev kvar där o pratade en stund efter att Tomas hade åkt. Till sist gick vi över till Ramonas granne för hon skulle sälja en massa barnsaker o undrade om vi ville kika innan hon tog det på bytardagen. Vi har nu tingat en bilbarnstol m. bas, en badbalja m. insats o en babymobil. Allt detta för nästan ingenting :) Vi ska nu bara vänta till att de byter barnstol så ska vi köpa det o det är så skönt för nu slipper man ringa runt på blocket som jag gjort ett antal gånger redan.

Efter detta besök tog vi en stege som vi fått av mammas Stig o gick hem. Vilken tur att vi hämtade stegen igår eftersom sotaren ska hit idag o vi hade ingen stege innan :)


Har inga planer för dagen eller kvällen alls, ska väl börja kika på C-uppsatsen o se vad jag kan göra. Måste försöka hitta tidigare forskning samt mer litteratur. Det var nog allt från mig på Storgatan, ska ta o göra något annat en stund.

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards