Alla inlägg den 8 september 2008

Av Marlene Yrjas - 8 september 2008 11:31

Var precis in på min skolmail o skickade om jag hade fått någon av min handledare men det hade jag inte, en vecka sen jag skrev till honom o fortfarande inget svar. MEN det var något annat som stod där nämligen att de hade rättat forskningstentan o det var bara att gå in på ett annat ställe för att se vilket betyg man fick. Jag skyndade mig in på nästa sida o där står det att jag fick betyget D JIPPPIE!!!!!!!!!!

Vi har en betygskala som går från A-F +Fx i vissa tentor. Gud så skönt jag trodde inte att jag skulle klara den eftersom jag tyckte den var svårare än sist. Nu är jag ÖVERLYCKLIG o vet nästan inte vad jag ska ta mig till :D

Har ringt alla syskonen för att berätta nyheten, väntar på att Markus ska ringa upp mig o sedan ska jag ringa mamma för gud så glad jag är.

Hur ska man fira detta?

Vi ska äta god mat idag men det var ju redan något vi bestämde igår..hmm...jag har inga idéer på hur detta ska firas. Får fundera under dagen så kanske det dyker upp något bra :)


Igår var det en lugn dag där jag fick besök av Rosita o barnen, vi köpte lite mer från jultidningarna. Senare på dagen kilade jag ner på mästargatan till syrrorna för att kika läget, blev en snabbis för sedan gick jag hem för att laga mat. Det blev super gott måste jag tillägga fläskfile bitar i ugn m. en special sås samt potatisskruvar, kalla tomater o gurka på sidan om *mums fillibabba*

ÅÅÅ jag är så himla glad, jag är så himla glad!!!!


Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards