Alla inlägg under september 2008

Av Marlene Yrjas - 23 september 2008 13:56

Hinner inte skriva just nu men kan skriva väldigt väldigt kort vad som hänt hittills. Jag har varit på ultrljud i Sollefteå o sedan har jag o Markus varit ute o ätit lunch.

Beskriver mer lite senare, ska ta o plugga nu!

Av Marlene Yrjas - 22 september 2008 16:49

Mina planer för dagen ändrade sig en aning då det var lite kris på jobbet, skulle jobba till 12 men de behövde mig till 16. Det säger man ju inte nej till direkt.

Ska ha tänkt plugga om jag kommit hem tidigare så det blir till att plugga nu istället. Har varit på affären o handlat o även fast jag hade en lista o hade gått igenom kylskåpet så att jag inte skulle glömma något. Vad tror ni att jag gjorde...joo jag glömde skriva upp honung så det blev inge sånt denna gång heller.

Markus jobbar sent idag så jag har flera timmar på mig o plugga, nu när jag är själv, inte för att jag har nå problem att plugga då han är hemma men det är skönare då man är ensam.


Jag har blivit utmanad o antar utmaningen :)


Reglerna:
Svara på alla frågor,Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana
dem i deras bloggar,be dem läsa din.
Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


1. Vilken mat äter du ofta?
Olika slags maträtter med kyckling

2. När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Det beror helt på vem jag är hos, men ibland är jag lite bekväm o lat :)

3. Var sitter du helst när du bloggar?
I soffan hemma

4. Köper du ofta Triss?
Händer aldrig men jag har sagt många gånger att jag ska köpa

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
THAILAND i mars med Markus, mina syskon o deras sambos samt Isadora
Längtas oerhört mycket tillbaka o tillbaka ska vi nog någon fler gång

6. Vilken Tv-kanal tittar du på mest?
Det är helt olika men för det mesta blir det väl 3:an o 5:an 


Jag utmanar:

Ramona

Frida

Anna

Ullis

Bea

Av Marlene Yrjas - 21 september 2008 15:40

Nu är det söndag o då är det en dag då jag brukar göra så lite som möjligt men denna söndag har varit ett undantag. Ska berätta varför snart :')


Igår hängde jag med Rosita till Sollefteå, det blev byxköp till Sabina o inte så mycket mer. Kikade faktiskt på lite kläder till mig själv eftersom jag snart inte kan ha så mycket av det jag har. Men jag hade ingen vidare tur på den biten, så jag kom hem med ingenting. Vi åkte ner till mamma direkt efter resan o hälsade på. Mamma är ju i Gävle på veckorna nu så då får man passa på att hälsa på då hon kommer hem. Var där nån timme sedan fick man skjuts hem o inväntade Markus. Det hände inte så mycket på kvällen förutom att man låg i soffan o kikade på tv.


Tillbaka till dagens sysslor, en morgonpromenad m. Markus över berget. Snacka om att en speciell backe var JOBBIG men till våren efter att man fått då jäklar ska den backen inte vara min fiende utan min vän haha :) Man kom hem duschade, fikade o sedan började man pyssla på ute med att måla en barnsäng. Det var inte BARA att måla den för det tog en evighet. Har nu bara målat ett varv för känner att min rygg inte klarar mer. Hjälp Markus att växa bilen o är jag inne. Har varit ute hela dagen o man har passat på att njuta nu när det varit en sån vacker höstdag :) Ramona, Isadora o Casanova kom på besök en sväng, det var riktigt trevligt. Dom hade tagit sig en lite promenad för att foto en del. Isadora ville foto min mage medan hon var här så det var bara att dra upp tröjan o visa den haha. Hon hade sin lilla väska med sig o din hade hon sin kamera o en telefon. Viktigt att få med sig allt då man ska hemifrån en stund :)

Nu lär det nog inte dröja så länge innan det blir mat o idag ska vi äta KINAMAT *mums*. Jag har sett framemot det i över 2veckor o idag ska det bli av :) Efter maten ska jag försöka plugga en del eftersom jag ska jobba hela veckan som kommer.

Snart är det en ny vecka med nya utmaningar!

Av Marlene Yrjas - 20 september 2008 10:57

Igår jobbade jag hela dagen o det var riktigt kul måste jag säga. Glad att man får jobba o njuter varje gång jag får chansen att jobba med barn. Nu lät det där lite konstigt kanske men jag är överlycklig för jag blir så glad inom mig att jobba med barn :) Hoppas ni inte missförstår mig nu.

Efter jobbet åkte man hem o tog sig en dusch sedan bar det iväg till Marielle o tillsist for vi o hämtade Frida i K-fors. Vårt mål var H-sand till Angelica o vi lyckades hitta dit även fast Marielle hade lite fel på vägen hehe :) Men det är sånt man får ta.

Angelica hade gjort en jätte god kycklingpaj o sallad som middag o det njöt man av länge. Blev rätt mycket ätande hehe :) Efter att ha pratat en massa o njutit av maten så begav vi oss till vardagsrummet till sofforna, godiset, chipset o ostkrokarna. Så med andra ord slutade man aldrig att äta under kvällen eller att prata. Vi pratade om allt som finns att prata (nästan) om o skrattade massvis o det är ju bra för då har vi nu förlängt våra liv lite till. Hade vi umgåtts ofta skulle vi aldrig dö för vi har alltid super trevligt tillsammans med mycket skratt, skicksnack o ätande hahha :D Vi tittade på klockan en gång under kvällen o då var den var 22 så då kändes det att man hade hur lång tid till att sitta o prata, viips så när Johnny kom hem (Angelicas man) så var klockan helt plötsligt halv 1. Tråkigt att vi bor så långt i från varandra eller långt o långt...det blir ju 12mil ToR. Då var det dags att packa ihop o åka hem....dom andra damerna hade druckit lite vin under kvällen också men det var sparsamt måste jag säga hahahha. Med eller utan vin så var det en super trevlig kväll o jag ser iaf framemot nästa gång vi ses allesammans :) Bilresan hem var också trevlig för då fortsatte pratet enda till då jag släppte av Marielle för då var man själv igen. Var hemma vid 2-tiden o då var det sängen som gällde.


Idag vaknade jag av att ha en mardröm, har många sånna måste jag erkänna. Låg o drog mig i sängen då Rosita ringde, nu väntar jag på att hon ska hämta upp mig för jag ska hänga med till Sollefteå en sväng. Kan vara roligt att göra det som man aldrig gör annars. Vet inte när Markus kommer hem för han har sovit hos sin pappa o fixat med bilen. Men men nån gång under dagen lär han nog också dyka upp. Detta var allt jag har att dela med mig just nu. Ska fixa iordning mig så att jag inte ser sjuk ut då jag ska gå på stan. Trevlig helg på er samtliga!!

Av Marlene Yrjas - 18 september 2008 14:29

Har nu pluggat några timmar, städat huset o duschat. Nu sitter jag här en stund o sneglar över på Tv emellanåt. Känner att jag måste vila ryggen innan jag fortsätter plugga.

Blir ett väldigt kort inlägg denna gång :)

Av Marlene Yrjas - 18 september 2008 10:41

Igår då blev det flera timmar som man satt o pluggade, man orkar inte sitta en hel dag eller rättare sagt jag orkar inte sitta en hel dag framför datorn o plugga. Jag måste ha en pauser o igår då blev det att man satt o titta på Idol på kvällen...super bra jury i år. Först var man lite skeptisk till att dom hade att ut juryn men nu är man väldigt glad över att dom gjorde det eftersom dom är ju så professionella, glada o roliga :)

 Det hände inte så mycket mer under dagen för mig men det räckte faktiskt.


Idag startade jag med att sitta i telefon, Rosita ringde o under samtalet hann jag fika, gå på toaletten haha...blev 1.5timme nästan i telefonen så därför har jag inte hunnit börja plugga ännu. Ska försöka sitta några timmar o som paus idag blir det att städa o duscha. Vid 16 ska jag neröver mot K-fors för vi ska äta middag hos Markus mamma, ska bli SÅ skönt att slippa tänka o laga mat själv :) Det är den stora fördelen då man blir bjuden på mat.

Jag har ju även turen att imorgon också bli bjuden på mat för då ska nämligen jag, Marielle o Frida bege oss till H-sand där Angelica ska välkomna oss i deras lägenhet som man ännu inte sett. Jag vet, det är lite skandal att man inte sett den ännu men det är inte så lätt att få till en dag man kan träffas...vi har försökt hela sommaren men det har alltid krockat för något. Men nu jäklar ska det bli av o jag ser framemot det. Det är jag som kommer att köra för dom andra ska nämligen dricka vin, tro vad jag ska dricka då? Blir väl någon god läsk kanske hehe :)

Nej fy på mig nu har jag inte tid att skriva här något mer...tid är pengar!!

Av Marlene Yrjas - 17 september 2008 09:53

Tårta, bullar o kakor blev det igår o det var super gott :) Ramona är en jäkel på att baka måste jag säga, kunde inte säga nej till någonting eller joo till äppel/kanel bullarna eftersom jag inte gillar äpplen som blivit varma.

Mycket barn o bus var det på kalaset men man hann sitta o prata ett tag också, förstår att barn blir extra busiga då det är kalas. Nu hade ju Isadora fått en ny super fin säng som Ramona o Tomas gjort. Ramona stod för idén o Tomas byggde skulle man kunna säga :)


Idag ska jag fortsätta plugga som en tok, ska försöka vara super aktiv nu när jag är hemma o inte jobbar. Klev upp 9 imorse o det är bra för att vara jag förtillfället. Markus har åkt iväg för att klippa o färga håret så det ska bli spännande att se resultatet då han kommer hem. Ska sätta mig o läsa en massa uppsatser o se om jag får några idéer till min egen uppsats. Dagen blir nog inte så mycket intressantare här hos mig.

Av Marlene Yrjas - 16 september 2008 14:44

Har nu gjort mina ärenden i K-fors o det gick bra, tråkigt bara att man var där själv. Blev en parfym trots allt till mig, var en evighet sedan jag köpte något till mig.

Fick ett samtal från bollsta skolan o ska jobba nu på fredag o hela nästa vecka förutom tisdagen för då ska jag till Sollefteå för att göra ett ultraljud :)

Har sökt tídigare forskning o uppsatser som jag ska ta hjälp av nu när man jag skriver min o hittade faktiskt en hel del. Nu gäller det bara för mig att sätta mig ner i läsa igenom dom, men det blir inte av nu.


Nu sitter jag bara o väntar på att klockan ska bli 17 så att man kan åka ner till födelsedagsbarnet :) Ris o korvstoganoff blir dagens middag o den ska jag börja med om ett tag så att det är klart då Markus kommer hem.

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards