Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 26 maj 2008 19:02

Hehe ungefär så var det när jag hade pluggat några timmar. Jag somnde nämligen undertiden jag läste sittandes. Kunde inte göra så mycket åt det utan sovde ett tag och när jag vaknade kände jag mig pigg för att läsa ett tag till. När man är så trött är det ingen mening att man fortsätter för allt man läser kommer man sedan få läsa om. Fick även ta en paus för att äta mat, det blev pannkaka. Orkade inte göra något avancerat nu när jag är ensam. Efter maten åkte jag på affären och sedan skulle jag kika in hos mamma med hon och Stig var på promenad så jag for ner till Ramona istället. Hon var inte ensam hemma för där fanns både Tomas, Isadora, Rosita, Sabina och Sammie. Blev en kortvisit för Isadora skulle sova nu och Rosita åkte hem, lättare för Isadora att sova om man inte är där och speciellt nu när det är ljust ute för vem vill sova när det är ljust ute? Det har man hört många gångar "Det är inte natt nu för det är ju ljust ute", i utlandet blir det alltid kolsvart på kvällen så där är det ingen fara.

Nog om att sova nu ska jag koppla av ett tag för att sedan se någon film kanske, tror inte det är något vettigt att se på tvn direkt.


Imorgon ska jag vara hela dagen i H-sand, måste nämligen se 3st C-uppsatser för att jag ska bli godkänd i min utbildning. Passar då på att åka när Marielle o Ramona är där på kurs så kan vi samåka. Imorgonkväll får jag se till att plugga lite istället. Måste ju läsa igenom böckerna innan nästa tisdag då jag har det oerhört svåra tentan.

Nog om mig!

Av Marlene Yrjas - 26 maj 2008 14:27

Min tanke igår hur denna dag skulle se ut som var att jag skulle först ta mig en morgonpromenad och sedan plugga resten av dagen. Men det blev inget av detta utan Bollstaskolan ringde mig tidigt imorse och undrade om jag kunde jobba till 14.00 Jajjamensan sa jag och åkte dit nästan på en gång.

Så det blev inte riktigt som jag hade tänkte mig utan jag ska sitta och plugga nu några timmar istället. Håller på att läsa förfullt och det är riktigt tråkiga böcker så dom tar lite tid.

Kommer att vara ensam till ikväll någongång, Markus jobbar och har sedan musikcafé så då får jag äta själv och då ska jag även passa på att plugga så mycket jag bara orkar. Skulle kunna tänka mig att jag hinner med en del.


Igår blev det en kvällspromenad också, skönt att man kommit igång och förra veckan blev det även så att jag gick två gånger på en dag vid flera dagar. Idag vet jag inte om jag orkar ta en promenad, kanske om Markus kommer hem tidigt så skulle man kunna ta en ikväll. När vi kom hem från promenaden skulle vi se en film men det dröjde inte länge innan Markus kilade upp i sovrummet för att sova medan jag satt och tittade på tv. Trodde inte att klockan skulle vara så mycket när den var klar men när jag tittade på klockan var den nästan halv 12 innan jag la mig. Ibland är ma kvällpigg och det får man vara glad för :)

Nu ska jag ta och vara aktiv med plugget.

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards