Alla inlägg den 21 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 21 maj 2008 17:20

Har varit och hämtad Isadora hos sin dagmamma med Ramona, vi tog oss en extra promenad innan vi hämtade henne. Hon blev glad av att se en men lessen över att hon inte skulle få cykla även fast hon hade valt att gå hem hehe...hon är ju för söt :D

Det började så regna så vi gick in till mamma där även Stig var. Tomas kom efter ett tag med cykeln, vi satt ett bra tag och pratade innan vi gick hemöver. Jag gick med Ramona och Isadora hem sedan tog jag gevnvägen hem från dom. Om ett tag kommer mamma och Stig över, dom skulle köpa biljetter till Ärsta då Showbiz ska uppträda :)

Blir nog att de stannar kvar ett tag så det ska bli trevligt. Markus är i K-fors nu förtillfället men lär nog dyka upp hemma snart.

Kvällen blir lugn, Markus ska se på fotboll och jag ska nog plugga.

Det var allt från mig!

Av Marlene Yrjas - 21 maj 2008 13:26

Idag klev man upp och åkte för att sola det första man gjorde. Finns det ingen sol ute får man fixa sig en egen sol så man får lite färg hehe. I Thailand behövde man inte vara orolig för att det inte skulle vara någon sol och var det molnigt så blev man ändå brun :) Tänk om det hade varit så här i Sverige.

Jag har sedan suttit med min tenta som jag även nu har skickat in. Hoppas nu att man blir godkänd så man får det ur världen.

Idag blir en lugn dag, jag ska hänga med Ramona på en promenad och hämta Isadora hos sin dagmamma lite senare idag. Sedan har jag inget mer planerat.

På fredag har jag planerat att träffa Angelica och det ska bli riktigt trevligt...var ju ett tag sen sist :)


Måste även skriva in lite om att nu börjar man bli less på bensinpriset. Hur tror dom att man ska klara av att leva om priserna bara stiger? Alla vill inte bo inne i stan och det skulle inte heller funka. I vår kommun finns det heller ingen vidare lokaltrafik man kan åka med. Några bussar om dagen men det funkar ju inte att åka eftersom det är för sällan dom kör. När ska regeringen och alla de högre människorna förstå detta. Höj priserna i Sthlm och andra städer där de finns bussar, tunnelbanor med mera. Där behöver man ju inte en bil man kan ju ta sig fram överallt när som helst. Ibland är man så irriterad och önskar att man skulle kunna få ta en snack med dom HÖGRE. Hela Sveriges befolkning skulle gått ihop och vägrat tanka en dag och så skulle man se att bensinprisena sjunker.  


Nu ska jag kliva från dator och låta Markus sitta här ett tag.


Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards