Alla inlägg den 10 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 10 maj 2008 22:31

Först går jag tillbaka en dag för att berätta om gårdagen då jag först hade skola och sedan åkte till S-svall med mamsen. Vi hade det väldigt trevligt, speciellt när vi var på Bauhaus och lastade på ALLT jag skulle ha. Tro allt jag handlade vägde ungefär 300kg hahah...och då skämtar jag inte. Det blev en hel eftermiddag så man var rätt slut när man väl kom hem.


Idag har jag fixat med att sätta blommor i den nya blomlådan jag köpte igår. Det blev väldigt fint, ska även fixa en till men har inga blommor hemma att sätta. Efter detta gick jag ner till Tomas för att hämta alla syskonbarnen för de skulle hänga med på Dannero för att se på Mora Träsk med mig o Rosita. Det var väldigt roligt och jag tror även att många barn tyckte det var roligt. Efter att ha tittat på dom blev man oerhört hungrig och då satte det fint med en hamburgare :) När vi hade ätit allesammans samt att barnen o Rosita ätit en glass gick vi hemöver. Efter detta har det inte hänt så mycket mer hos mig. Tagit det lungt, känt av min inrestress och tagit det lungt ännu mer hehe. Eller jag har faktiskt bytt rent i sängen så det ska bli skönt att lägga sig ikväll :) Körslaget har man också ägnat sin tid till och det var rätt kör som vann, alltså Team Cans. Jag hejjade verkligen på den kören för dom var kanon.

Det sista jag gjort ikväll är att jag har skjutsat hem en kompis som var lite fuller och nu är han hemma och vilar sig, det är ju bra de :)


Imorgon blir det marknad i Sollefteå men jag ska även hinna kopiera några böcker för jag har hemtenta på torsdag så det är också en sak som jag känner stress över. Egenligen ska man bara andas och ta det lungt så fixar det sig men det är svårt.

Nu är det hockey på tv här hos oss och jag känner att det är verkligen ingen jag vill se på just nu. Men man måste ju vara snäll emellanåt också och låta karln min se på något han vill se också ;)

Ska kika runt lite på datorn istället. Tråkig syssla för att vara en lördagkväll, eller vad säger ni?


Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards