Alla inlägg den 14 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 14 maj 2008 16:45

Trodde att det skulle bli en dag där jag bara satt hemma och tittade på tv men det har jag inte gjort. Jag har varit ner till Ramona och hämtat fästen för att kunna sätta upp en blomlåda, varit på affären och handlat, var på blomsteraffären för jag skulle köpa blommor som jag sedan skulle plantera men det blev inget för dom hade inte dom färger på blommorna som jag skulle ha. Så då fick det vara, måste köpa det i K-fors istället nästa gång jag åker dit.

Har även skrivit klart alla förberedelser till morgondagens tenta. Under vår VFU skulle vi anteckna och dokumentera en lektion från planering - utvärdering som sedan kommer att vara ett underlag imorgon. Det enda som känns jobbigt är att jag inte har några böcker ännu. Jag vet inte när jag får dom heller. Ska höra med min klasskamrat om det går att jag får låna hennes böcker någon timme imorgon och skriva. Men jag kan inte vara allt för säker på att det funkar heller. Jag håller tummarna och hoppas också att ni håller tummarna :)


Ikväll ska jag och Marielle cykla på Sandslån och hälsa på sedan ska jag titta på Grey´s Anatomy hos dom även fast de inte vill :P Markus ska nämligen titta på hockey och jag sa att jag kunde se mitt någon annanstans. Ja, ja, jag vet att jag är snäll hehe :D


Nu ska jag gå ner och sänka sadeln på Markus cykel :) Ha en trevlig kväll!

Av Marlene Yrjas - 14 maj 2008 11:40

Ännu en kylig dag och grå himmel. Idag har jag inte riktigt någon aning vad jag ska göra men någonting lär man nog hitta på. Igår var jag och grattade Sammie och glad blev han över allt han fick :)

Jag ska nog ner till syrran och hämta en hängare till en blomlåda som ska vara på altan. Man kanske åker in på blomsteraffären och inhandlar lite blommor också :)

Har beställt böcker genom internet och hoppas på att jag ska få dom idag. Jag ska även börja skriva på tentan, den utgår från en lektion som jag har planerat, genomfört och utvärdera. Tänkte jag ska skriva det idag så sparar jag in lite tid imorgon när jag får tentan klockan 8 på morgonen.

Dagen kommer nog blir rätt så lugn som den varit den sista veckan. Men efter imorgon är det bara tentor som är i min framtid. Nästa vecka har jag en ny hemtenta som sträcker sig från måndag - torsdag. V.22 ska jag bara läsa en massa litteratur för jag har nämligen en forskningstenta v.23 på tisdagen och den lär bli svår. Många brukar kugga sig på denna tenta men jag hoppas bara att jag får godkänt. Jag är inte ute efter att få så mycket mer utan jag nöjer mig med godkänt :)


Här kommer en bild på födelsedagsbarnet igår.

Isadora fick också vara med på bilden. Denna bild är från då vi hade kräftskiva hos mamma i höstas.




Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards