Alla inlägg den 31 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 31 maj 2008 16:13

Nu har man tillbringat flera timmar i solen med att plugga. har läst lite mer än 100sidor så jag är riktigt nöjd över mig själv. Skulle även klippa gräset och det började jag faktiskt med men då tog bensinen slut. Jag orkade då inte åka på macken för att köpa utan jag väntar till imorgon så kan jag klippa då istället.

Nu är jag hos Ramona för vi ska grilla hos henne, det är även Marielle och Stig som ska grilla här. Ser framemot maten för jag är riktigt hungrig just nu :) Det blir korv som jag grillade igår, den var riktigt god.

Ikväll blir det lungt, ska senare även åka och hämta Markus i Norrfälla. Som tur åker jag inte själv utan Anna ska komma förbi ikväll och sedan ska vi åka.


Gud vad glad jag är att det är sol och värme!! :)

Av Marlene Yrjas - 31 maj 2008 09:35

Glömde att skriva att jag såg filmen "What happens in Vegas", det var en underbar kärleksfilm som jag även skulle kunna se idag. Man blev riktigt glad av att se den så jag rekommenderar den till alla. Den har fått dåliga recensioner men jag håller inte med om det. Så vill ni bli extra kära för en kväll, se filmen :D

Kärlek är väl ändå något som man aldrig skulle kunna vara utan, det är ju så underbart att veta att någon älskar en, att ens sambo/man/särbo/pojkvän älskar en, att ens barn eller familj älskar en. Man mår ju så bra av att vara älskat och att själv få älska andra. Jag skulle aldrig kunna leva utan kärleken :)  

Av Marlene Yrjas - 31 maj 2008 09:07

Klev upp innan 8 imorse och pigg som aldrig förr. Markus skulle även åka iväg snart för att spela golf och festa i Norrfällsviken. En av hans kompis har fixat en golftävling och även en massa annat från morgon till natt skulle man kunna säga. Själv ska jag vara hemma idag och plugga, hoppas det blir sol för jag vill gärna vara i solen och njuta idag :)

Skulle vilja åka iväg och köpa blommor till dom nya blomkrukorna idag men vet inte om jag orkar, vill inte åka själv. Ska se till att jag läser klart en bok till sedan så är det bara för mig att läsa igenom alla anteckningar som jag skrivit.

Senare idag blir det grillning hos syster idag igen, få se vad som händer till kvällen. Har inga planer på vad jag ska hitta på men det lär nog bara bli lungt som vanligt.

Har tyvärr inget vettigt att skriva förutom att nu måste snart svenska folket strejka mot dom höga bensinpriserna. Någon måste ta tag i det och skriva i tidningen ett eller några gemensamma dagar då man inte tankar för att de ska sänka bensinpriset!! Är det ingen annan än jag som blir arg över bensinpriserna? Nu får det vara nog!!!



Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards