Alla inlägg den 30 maj 2008

Av Marlene Yrjas - 30 maj 2008 21:54

Jag har haft en hel del att göra varje dag nu denna vecka och på kvällen har jag helt enkelt inte orkat sitta på datorn.

Jag har varit ute och promenerat varje dag, pluggat till tentan och suttit och solat på verandan :) Man måste ta tillvara på solen så jag har suttit ute med mitt plugg samtidigt som jag solat och det har varit riktigt varmt och skönt hehe.

Frida har också varit här så vi har hunnit prata av oss en massa :) Idag har jag som jag skrev längst upp varit på promenad med Marielle o Ramona sedan följde jag med Marielle för att hämta schemat för sommaren och efter det åkte jag med Rosita till K-fors. Jag skulle inte handla något förutom en glass men det blev en jeans klänning med hänslen...eller jeans kjol med hänslen jaja det fick jag också med mig hem :) Skit nöjd över den för den är oerhört snygg.

Nu är jag hemma själv och har varit ensam rätt mycket denna vecka för Markus har tränat med gruppen. De måste få till allt till nästa vecka eftersom då ska dom ju uppträda på Ärsta Parken den 6/6. Nu är det för er alla som läser att ta kontakt och köpa lite biljetter!! :) Det kommer att bli en sjudundrandes show med glädje, dans och alkohol haha!! Det finns ju faktiskt en bar där så man kan ju köpa en del sprit hehe. Ta ert förnuft och köp en biljett. I något av mina tidigare meddelande har jag skrivit hur ni ska få tag på biljetterna.


Markus är ikväll och festar med gruppen, de skulle grilla och umgås och då har jag hunnit med att grilla hos Ramona o Tomas där även Marielle åt. Vi var där några timmar och sedan dess har jag varit hemma själv. Datorn är ju så seg, har fått vänta LÄNGE på den och snart ska jag se en film för jag är klarvaken.

Imorrn kommer jag nog sola ute och plugga medan Markus är och golfar samt partar med sina kompisar i Norrfällsviken. Hoppas han vinner golftävlingen dom ska ha hehe...jag håller tummarna ;) Så han kommer hem på natten någon gång så denna helg är en ensam helg för mig hemma men jag ska inte sitta och ruttna utan jag ska grilla hos Ramona och Tomas igen hehe :) Tur att man har syskon.


Nää nu ska jag se film!!! Ha en trevlig helg!

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards