Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Marlene Yrjas - 24 februari 2009 20:21

Imorgon är prinsessan redan 2veckor gammal :)

Tycker dagarna springer förbi en men nu hinner man med en del saker på dagarna också.

Igår fick vi besök av Sällgren på kvällskvisten och det var trevligt. Efter det så blev det en lugn kväll i soffan. Man tillbringar rätt mycket tid i soffan om jag ska vara ärlig hihi.


Idag har Frida varit på besök och träffat vår lilla tös. Jag hade ju tänkt besöka henne veckan som vi åkte in på BB men som tur är flyttar hon inte så långt bort utan bara till ett hus hehe :)

Vi skulle även åka till Sollefteå men vi insåg att det skulle bli ont om tid eftersom dagarna styrs av då Melody ska äta så vi bestämde oss för att åka en annan dag istället. Vi har istället varit ute på en kort kort promenad...tyvärr gick vi ut i fel tid eftersom det var så mycket trafiken. Nästa promenad får bli en annan tid och då får man hoppas på mindre trafik.


Melody är mer vaken för varje dag eller åtminstonde längre stunder varje dag. Tycker alla säger att dom sover så otroligt mycket när dom är i den här åldern men jag tycker att Melody är vaken väldigt mycket istället hehe :) Hon vill vara med och se och höra vad som händer.

Det blev några kort knäppta på promenaden men jag har inte orkat lägga in dom på datorn, känns som det finns viktigare saker i ens liv hehe. Bilder kommer inom snar framtid istället.


Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards