Alla inlägg under juni 2008

Av Marlene Yrjas - 8 juni 2008 21:11

Nu är det söndag kväll och helgen är nu över. I fredads var jag till k-fors på morgonen med Ramona och Marielle, innan det blev ärsta var jag hos mamma och stig och åt mat samt hjälpte mamma med håret. Åkte med dom ut till Ärsta. Det var en riktigt trevlig kväll där ute och Showbiz gjorde det riktigt riktigt bra, oerhört roligt att se dom :)

Lördagen blev lugn, på kvällen rensade jag garderoben och bytte ut lite kläder så nu har jag en massa sommarkläder där istället för tjocktröjor. Kanske inte den roligaste sysslan på en lördag kväll men efter det åkte jag till Ramona o Tomas för att hämta One Three Hills sista avsnitt på denna säsong, sedan åkte jag till Marielle o Toni och var där ett tag innan jag åkte hem för att se på film. Snacka om att det var en super bra avsnitt och nu längtar jag bara till nya säsongen ska börja :) Man blir så kär när man ser på den serien.

Idag har det varit en lugn dag där jag o Markus sett på Isadoras när hon spelade fotboll på sin träning, rensat ute på gården, klippt gräset och grillat hos mamma. Nu sover Sabina och Sammie här för Rosita ska på sjukhuset tidigt imorgonbitti...man kan ju hoppas på att det blir en bebis imorgon..jag håller tummarna :)

Detta var allt för detta gång, mer blir det till veckan :)

Av Marlene Yrjas - 4 juni 2008 20:24

Nu när sommaren är här orkar man inte sitta här på datorn och skriva lika ofta men jag ska försöka skriva.

Idag blev det en morgonpromenad med Markus sedan har jag bara tagit det lungt, solat och njutit. Jag har kännt mig oerhört slut idag, inte haft så mycket energi. Nu känner jag mig bättre. Har nämligen varit på en till promenad med Markus nu på kvällen. Är själv för Markus skulla träna med gruppen, allt ska ju stämma eftersom på fredag är det dags igen.

Tror det kommer bli en riktigt trevlig kväll på Ärsta, hoppas det kommer mycket folk dit som man känner :)

Sommaren är äntligen här och det är riktigt härligt!! Hoppas nu bara att det håller i sig :)


Imorgon blir det en morgonpromenad med mamma och syrrorna. Sedan klockan 13-16 ska jag jobba i bollsta på fritids så det ska bli kul att träffa alla barnen :)


Nu är man på HEL spänn hela dagarna och bara väntar på att Rosita ska ringa och berätta att nu är det dags. Jag har nämligen jour nattetid hehe, om hon måste åka på natten så ska jag åka hem till dom och ta hand om barnen. Dom har ju nämligen skola och så kan de inte vara ensamma, dagtid är det Ramona som har jour hehe, vi har ett väldigt bra teamwork vi syskon :)


Detta var allt för denna gång!!

Av Marlene Yrjas - 3 juni 2008 19:25

Klockan ringde 05.25 och då klev jag o Markus upp för att ta en promenad innan alla bestyr skulle sättas igång. Jag satte mig och plugga i ungefär 40minuter innan jag åkte iväg och gjorde tentan. Kan inte säga hur det gick för det kan ha gått hur som helst. Det var många som inte gjorde tentan märkte man i skrivsalen, många platser var lediga.

När jag kom hem åkte jag direkt till mamma och har sedan varit där hela dagen. Har solat med henne, marielle och även Stig ett tag.

Bjöd över Ramona o Isadora på middag även Markus åt och det blev kyckling, ris och curry mums :)

Har nu varit hos Ramona i några timmar och tagit det lungt. Vi har varit ute en sväng med Isadora sedan har hon suttit och spelat på datorn och där fastnade ju även jag o Ramona stund vis hehe.

 Vilken lättnad över nu när man gjort sin sista dag på skolan. Nu är det bara en termin kvar sedan är jag klar som lärare!! :D


Ska nu se till att se några One Three Hill avsnitt, var ett tag sen man såg dom nu.

Imorgon blir en lugn dag med sovmorgon hade jag tänkt :D

Av Marlene Yrjas - 2 juni 2008 22:11

Dagen har jag ägnat många timmar till att plugga. Imorse tog jag även en promenad med mamma, ramona o marielle. Jag har ingen lust att skriva nu, hoppas jag har mer lust imorgon.


Tjingeling

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards