Alla inlägg under juni 2008

Av Marlene Yrjas - 22 juni 2008 22:09

Jag är inte på humör för att blogga. Inte för att jag inte mår bra eller något sånt utan bara för att jag orkar inte sitta vid dator. Få se om lusten kommer tillbaka snart hehe.

Midsommarafton var bra tillsammans med min älskling o min familj :) Midsommardagen pysslade jag o Markus på hemma ute på gården för fullt o så fick vi ett härligt förslag av Marielle o Toni, nämligen att åka ut på fiskarfänget o äta. Jag vet, jag är ingen fiskätare men dom hade ju också hamburgetallrik som jag åt, den var god den med hehe :) Vi åkte inte direkt hem utan vi gick runt på norrfällsviken o kikade. Mysigt att bara gå runt o ta det lungt, annars brukar man ofta stressa i sig maten o stressa hem. När vi var klar på norrfällsviken blev det en roadtrip till bönhamn, barsta o även på några små vägar i lugnvik haha. Det blev en trevlig kväll tillsammans me syrran o karl. Idag har varit en lugn dag där vi som igår pysslade på ute. Skönt när det börjar bli som man vill ha det :) Nu är det enda som saknas STARK SOL så att man kan koppla av o sola lite kanske till o med doppa sig i det kalla vattnet. Saknar solen o jag tror även det är fler än jag som saknar den, hoppas att den kommer tillbaka snart. Ojj, jag som skrev att jag inte var på något blogghumör men jag tro det lossnade lite. Men nu får det vara nog för denna gång.

Av Marlene Yrjas - 20 juni 2008 11:58

Igår var det midnattstravet o för en gång skull var man där själv. Dagen var lugn innan man for iväg. Hann hälsa på Ramona o mamma samt fixa mammas hår för hon o Stig skulle också på dannero o dansa lite :)

Jag skjutsade först innan mamma o Stig för att sedan bli hämtad, skulle nämligen åka hem med Markus o så brukar det sällan finnas parkeringar en kväll som igår. Anna, Fredde o Annas syster Maria kom o hämtade mig o sedan inväntade vi först Rednex som skulle uppträda o dom var riktigt bra. När de var klara var det äntligen dags för min raring att uppträda, han hade ett jäkligt bra förband, inte alla som har Rednex som förband ;)

Man fick även stöta på några fyllisar som hade svårt att förstå ordet NEJ eller då man ignorerade dom. Det är inte lätt om man inte har alla hästar hemma just då. Men men vi brudar klarade oss ändå just för att vi hade några grabbar i vårt bord som också fick säga till på skarpen.

Det blev en hel kväll i multihallen o det var riktigt trevligt :) Det var väldigt bra att dom byggde multihallen för den lockar även folk som inte är hästintresserad att åka dit. Hoppas verkligen att det kommer fortsätta o att det är mycket folk som kommer när dom väl arrangerar något.


Idag är det Midsommar o det ska firas med familjen hemma hos mamma samt med dom nya nykomlingarna i familjen :) Inte alla kommer att komma men vi blir runt 20personer. Kommer bli jordgubbstårta, grillning, kubb, dans runt stången o mycket skratt :D

Hoppas alla ni andra får en riktigt trevlig midsommar för jag ska nämligen ha det trevligt :)

Av Marlene Yrjas - 17 juni 2008 20:49

Idag var min sista dag som jag jobbar den närmsta tiden, eller om det behövs folk är jag ju tillgänglig under sommaren :) Fick även idag 3veckor som jag ska jobba i augusti så det kändes riktigt riktigt roligt.

Dagen har varit väldigt bra, åt middag hos Ramona o Tomas. Även Marielle var där o åt mat. Hann bara komma in på gården så kommer Isadora rusandes, hon skulle till grannpojken o leka :) Jag hann faktiskt få en kram innan hon försvann bakom häcken. Blev bjuden på kycklinggryta o ris, mycket gott måste jag säga o skönt att slippe göra något eget för jag hade då fått äta själv. Markus har nämligen show ikväll i Sollefteå. Var några timmar hos syrran men tillslut gick jag hem, måste ju vara hemma o ta hand om huset också hahah...nää skojja bara, har inte gjort något sen jag kom hem förutom satt igång en diskmaskin. Man kan ju inte ta ut sig på en gång :)

Nu ska jag se om det är något intressant på tv annars blir det en film.

Av Marlene Yrjas - 16 juni 2008 18:41

I fredags var det bara till att kliva upp tidigt tidigt på morgonen för Sabina o Sammie hade skolavslutning o den startade kl.8 i kyrkan...ja, jag vet att det är tidigt :) Har tyvärr inga bra kort att lägga ut på raringarna utan dom bilderna få komma en annan gång, annars är det bara att gå in på Ramonas blogg för hon har lagt ut lite kort.

Vi åkte efter kyrkan hem till mamma o Stig för att äta tårta o den var super god med jordgubbar o daim i grädden :P Det blev att man var där någon timme sedan tog jag o åkte hem för att klä på mig för det var inge vidare bra väder, kom även några skurar. Åkte ner till Ramona o tillbringade några timmar innan jag tog med mig Isadora för att åka in till K-fors för att se när Markus o gänget "Skurk på Burk" uppträdde på stora scenen. Isadora tyckte det var intressant ett tag o tillslut fick hon syn på rutschkanan o hästarna på stan, så medan jag höll koll på henne o även lyssnade fick hon tillbringa en LÅNG stund där tillsammans med andra barn :) Vi hann även med korv, klass o karra :) Blev några timmar sedan var det bara att åka hem o byta om, äta mat o sedan åka in till stan igen. 


            


Det blev lungt för mig på fredagen, man hann se några artister så det var trevligt samt att man träffade en massa människor. Det blev inte lungt då man kom hem för då hade vi folk med oss hem, jag var vaken en stund sedan gick jag o la mig. Man kan inte alltid vara med o vara trevlig utan är man trött så är man :)

Lördagen började också lugn på dagen men vi kanske tog det alldeles för lungt för vi fick stressa lite på slutet hehe. Vi åkte in o åt mat i Krammtältet, maten var kryddlös. Vi drog sedan vidare för att se fotbollen, eller en själv kollade väl inte hela matchen utan jag o Anna hann prata en hel del där emellan också hehe...var även fler som man pratade med o så hoppade jag stutsmatta o gjorde några volter. Inte för att skryta men jag var riktigt riktigt bra ;)


              


                                


Jag o Anna gick in innan de andra för vi var sugen på att se BWO. Har även lite bild bevis på att vi träffade dom hehe...eller hur Anna? :D


             


Kvällen blev väldigt lyckad o för en gång skull var jag onykter, det kommer nog dröja väldigt väldigt länge till nästa gång men jag hade trevligt :) Det blev tyvärr ingen Langos som jag hade längtats till :( Det var en enorm kö då vi skulle åka hem så jag sket i att köpa någon. Men får inte glömma att min skinnjacka blev STULEN när vi dansade i slutet av kvällen precis innan vi skulle åka hem. Jag lämnade en lapp i Krammtältet för det var där den försvann, det tog bara någon sekund så var den borta o den hängde på min väska. Vissa människor är ju otroliga!!! Vi gick runt o berättade för flera att min jacka var snodd plus att jag o Sällgren gick fram till en tjej o frågade om det var hennes jacka, eller det var Sällgren som frågade hehe :) Efter ett tag då fick jag ett sms att jackan var i baren i Krammtältet JIPPIE!! Det var ju min favorit jacka som jag även fick av Markus i present förra året. Jag blev överlycklig att jag fick tillbaka den o hade bara lust att skrika ut hur lycklig jag blev hehe. Var annars en väldigt lyckad kväll.


Igår blev däremot en riktig slappar dag där jag tog det lungt, mådde inte dåligt utan kände helt enkelt inte att göra något. Blev en kortare promenad med Markus o under promenaden började det ösregna, det var bara för oss att skynda oss hem o efter det blev det lungt igen :)

Idag har jag jobbat på Bollsta fritids mellan 8-16 o det har gått riktigt bra, ska även jobba imorgon. Tro jag fått med det mesta annars får jag bara se till att blogga mer senare :)

Av Marlene Yrjas - 12 juni 2008 19:03

Nu har det varit flera dagar av tråkigt väder, när ska det vända? Imorgon läste jag i tidningen ska det regna och det känns inge vidare. Har idag varit ute och ränt runt skulle jag vilja säga hehe. Först hälsade jag på mamma en sväng sedan Marielle, hämtade barnen på skolan åkte sedan till Rosita och hälsade på Sindy. Ramona och Isadora kom också förbi, märks att barnen verkligen inte intresserade av den lilla :)

När jag sedan hade varit där några timmar och även hunnit med en promenad åkte jag till mamma, där mommi och moffa precis kom hem från Finland. Blev en stund där sedan bjöd Marielle över mig på mat óch när man bli bjuden tackar man ju inte nej hehe :) Nu är jag hemma och har gjort ordning håret inför imorgon, barnen har skolavslutning så jag har lockat mitt hår :) Är själv och kommer vara det resten av kvällen för Markus jobbar och kommer hem sent sent.


När ska förra veckans väder komma tillbaka? Jag vill ha sol och värme, mår mycket bättre av det. Man njuter och njuter :) Jag håller tummarna på att solen och värmen kommer tillbaka.

Av Marlene Yrjas - 10 juni 2008 22:17

Igår vid 18.30 fick vi beskedet att Sindy var nu född :) Hon är en tjej på 50cm och 3580gram.

Vi alla blev riktigt glada över beskedet och vi har idag varit och hälsat på. Hon var en riktig sötnos och lik som mamma hehe :)


           

Här är en liten bild på Sindy när hon är 1dag gammal.


Vi har idag varit i K-fors och handlat lite kläder till lilltjejen, jag, Ramona och Marielle vare som åkte. Även igår var vi till K-fors men då vare till Stig som fyllde år hehe....det är mycket paket köpandes just nu.

Dagen har bara runnit iväg och så fick man vänta ett tag innan vi åkte till Rosita för att gratta henne och se tillökningen i familjen. Vår familj består av många många flickor och den trenden verkar hålla i sig :)

Jag kunde ju självklart inte hålla mina fingrar och armar ifrån Sindu så självklart var jag den första av mig, Ramona, Marielle o Toni att hålla i och får inte glömma byta blöja också hehe. Älskar småbarn eller speciellt när det är familjens gullungar. Men här kommer en bild på mig som håller henne i min famn.


                  


Imorgon ska jag klippa mig och färga håret så jag ser verkligen framemot det, ska bli skönt att få göra sig lite fin till sommaren :) Nu ska jag stänga ner och titta en stund på Sverige - Grekland. Markus tittar och det är inte så länge kvar nu som tur är hehe. HEJJA SVERIGE!!


Av Marlene Yrjas - 9 juni 2008 13:55

Vi alla bara väntar på att Rosita ska ringa och berätta vad det blir för kön. Vi hoppas att det är klart idag så att man får träffa den lilla pysslingen snart :)

Man kikar på klockan mest hela tiden och på telefonen så att man inte har missat något samtal. Spännande men olidligt jobbigt att vänta hehe...man är ju så nyfiken av sig. Nu håller vi tummarna för att det ska gå bra!

 :D Snart är man moster igen!! Längtar till den dagen man själv blir mamma men den dagen får vänta ett tag till.

 Nu ska man vara glad för att syster ska bli mamma igen och så får man mysa lite med bebisen när den kommer hem hehe :)

Av Marlene Yrjas - 9 juni 2008 09:32

Det blev en tidig morgon för mig idag eftersom jag skulle skjutsa Sabina o Sammie på skolan för de har sovit hos oss inatt. Det gick rätt smidigt imorse och de kom till skolan i tid så det gick alla tiders hehe.

Blev ingen morgonpromenad som vi hade planerat för det blåser riktigt ordentligt ute nu. Därför har jag nu hunnit städa hela huset, duschat och ska snart iväg till K-fors med Ramona. Vet inte om det är några fler som ska med. Mammas Stig fyller år idag o vi fick reda på det igår så vi tänkte att vi ska åka och köpa en present till honom idag. Vi ska gratta honom imorrn då även hans döttrar skulle komma eller iaf en vad jag vet nu :)

Denna dag kommer att kännas väldigt lång för jag kommer vara ensam hela dagen, Markus har en lång dag på jobbet så han kommer nog inte hem förrän 21.00 Tro vad jag då ska hitta på förnågot här hemma, har precis städat o sen finns det inte så mycket mer jag kan göra för vi gjorde det mesta igår utomhus. Jaja jag kommer nog på något senare idag, nu ska jag göra mig klar o sedan hämta Ramona.


Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards