Alla inlägg den 20 juni 2008

Av Marlene Yrjas - 20 juni 2008 11:58

Igår var det midnattstravet o för en gång skull var man där själv. Dagen var lugn innan man for iväg. Hann hälsa på Ramona o mamma samt fixa mammas hår för hon o Stig skulle också på dannero o dansa lite :)

Jag skjutsade först innan mamma o Stig för att sedan bli hämtad, skulle nämligen åka hem med Markus o så brukar det sällan finnas parkeringar en kväll som igår. Anna, Fredde o Annas syster Maria kom o hämtade mig o sedan inväntade vi först Rednex som skulle uppträda o dom var riktigt bra. När de var klara var det äntligen dags för min raring att uppträda, han hade ett jäkligt bra förband, inte alla som har Rednex som förband ;)

Man fick även stöta på några fyllisar som hade svårt att förstå ordet NEJ eller då man ignorerade dom. Det är inte lätt om man inte har alla hästar hemma just då. Men men vi brudar klarade oss ändå just för att vi hade några grabbar i vårt bord som också fick säga till på skarpen.

Det blev en hel kväll i multihallen o det var riktigt trevligt :) Det var väldigt bra att dom byggde multihallen för den lockar även folk som inte är hästintresserad att åka dit. Hoppas verkligen att det kommer fortsätta o att det är mycket folk som kommer när dom väl arrangerar något.


Idag är det Midsommar o det ska firas med familjen hemma hos mamma samt med dom nya nykomlingarna i familjen :) Inte alla kommer att komma men vi blir runt 20personer. Kommer bli jordgubbstårta, grillning, kubb, dans runt stången o mycket skratt :D

Hoppas alla ni andra får en riktigt trevlig midsommar för jag ska nämligen ha det trevligt :)

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards