Alla inlägg den 16 juni 2008

Av Marlene Yrjas - 16 juni 2008 18:41

I fredags var det bara till att kliva upp tidigt tidigt på morgonen för Sabina o Sammie hade skolavslutning o den startade kl.8 i kyrkan...ja, jag vet att det är tidigt :) Har tyvärr inga bra kort att lägga ut på raringarna utan dom bilderna få komma en annan gång, annars är det bara att gå in på Ramonas blogg för hon har lagt ut lite kort.

Vi åkte efter kyrkan hem till mamma o Stig för att äta tårta o den var super god med jordgubbar o daim i grädden :P Det blev att man var där någon timme sedan tog jag o åkte hem för att klä på mig för det var inge vidare bra väder, kom även några skurar. Åkte ner till Ramona o tillbringade några timmar innan jag tog med mig Isadora för att åka in till K-fors för att se när Markus o gänget "Skurk på Burk" uppträdde på stora scenen. Isadora tyckte det var intressant ett tag o tillslut fick hon syn på rutschkanan o hästarna på stan, så medan jag höll koll på henne o även lyssnade fick hon tillbringa en LÅNG stund där tillsammans med andra barn :) Vi hann även med korv, klass o karra :) Blev några timmar sedan var det bara att åka hem o byta om, äta mat o sedan åka in till stan igen. 


            


Det blev lungt för mig på fredagen, man hann se några artister så det var trevligt samt att man träffade en massa människor. Det blev inte lungt då man kom hem för då hade vi folk med oss hem, jag var vaken en stund sedan gick jag o la mig. Man kan inte alltid vara med o vara trevlig utan är man trött så är man :)

Lördagen började också lugn på dagen men vi kanske tog det alldeles för lungt för vi fick stressa lite på slutet hehe. Vi åkte in o åt mat i Krammtältet, maten var kryddlös. Vi drog sedan vidare för att se fotbollen, eller en själv kollade väl inte hela matchen utan jag o Anna hann prata en hel del där emellan också hehe...var även fler som man pratade med o så hoppade jag stutsmatta o gjorde några volter. Inte för att skryta men jag var riktigt riktigt bra ;)


              


                                


Jag o Anna gick in innan de andra för vi var sugen på att se BWO. Har även lite bild bevis på att vi träffade dom hehe...eller hur Anna? :D


             


Kvällen blev väldigt lyckad o för en gång skull var jag onykter, det kommer nog dröja väldigt väldigt länge till nästa gång men jag hade trevligt :) Det blev tyvärr ingen Langos som jag hade längtats till :( Det var en enorm kö då vi skulle åka hem så jag sket i att köpa någon. Men får inte glömma att min skinnjacka blev STULEN när vi dansade i slutet av kvällen precis innan vi skulle åka hem. Jag lämnade en lapp i Krammtältet för det var där den försvann, det tog bara någon sekund så var den borta o den hängde på min väska. Vissa människor är ju otroliga!!! Vi gick runt o berättade för flera att min jacka var snodd plus att jag o Sällgren gick fram till en tjej o frågade om det var hennes jacka, eller det var Sällgren som frågade hehe :) Efter ett tag då fick jag ett sms att jackan var i baren i Krammtältet JIPPIE!! Det var ju min favorit jacka som jag även fick av Markus i present förra året. Jag blev överlycklig att jag fick tillbaka den o hade bara lust att skrika ut hur lycklig jag blev hehe. Var annars en väldigt lyckad kväll.


Igår blev däremot en riktig slappar dag där jag tog det lungt, mådde inte dåligt utan kände helt enkelt inte att göra något. Blev en kortare promenad med Markus o under promenaden började det ösregna, det var bara för oss att skynda oss hem o efter det blev det lungt igen :)

Idag har jag jobbat på Bollsta fritids mellan 8-16 o det har gått riktigt bra, ska även jobba imorgon. Tro jag fått med det mesta annars får jag bara se till att blogga mer senare :)

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards