Alla inlägg den 27 september 2007

Av Marlene Yrjas - 27 september 2007 18:33

Nu sitter man här hemma själv och Markus är och tränar med gruppen. Jag hade tänkt att jag skulle plugga lite men det har inte blivit av ännu men jag ska snart börja. Tänkte att jag skulle skriva lite här för att fördriva tiden lite hehe. Har startat en tvättmaskin och väntar på att få hänga den men skulle behöva lite energi till att plugga nu.

Markus som lagade mat idag och gjorde en liten överraskning gjorde stuvanade makaroner och köttbullar och sallad, till efterrätt åt vi glass, chokladsås och maränger och det var gott. Allt var riktigt gott, man blev mätt och belåten :)

Ikväll är det IDOL som jag ska titta på, igår när killarna sjöng var jag inte så imponerad som när dom sjöng i måndags. Jag missade då tjejerna sjöng för då var vi först och skrev pappren på huset sedan åkte vi till Fredrik och Anna. Det var en evighet sedan vi träffades, väldigt trevligt varje gång :) Får hoppas på att nästa gång inte dröjer lika länge som sist.

Nej nu ska jag ta mig i kragen och se till att plugga lite, man vet aldrig jag kanske skriver något här igen senare hehe.

Tjingeling

Av Marlene Yrjas - 27 september 2007 16:47

Ja idag har jag gjort en uppgift och använt mig av Pippi Långstrump.

Morgonen började med en promenad och sedan bar det iväg till Nyland där jag skulle till en dagmamma som heter Kerstin. Det är Isadoras dagmamma jag skulle göra en uppgift hos. Jag kom dit med en massa saker och började med att tala om att jag hade en speciell kompis osv. Efter att dom kommit på vem min hemliga kompis var tog jag upp boken för att läsa för dem.

 Sedan kom det även upp Pippi nallar, Tommy, Annika, Herr Nilsson, Lilla gubben osv. Det blev som ett litet äventyr och i slutet hade även Pippi skickat med pepparkakor till barnen :D Inte illa måste jag säga!!!

När jag var klar med uppgiften åkte jag till mamma där även Marielle och Ramona var. Tog oss en liten fika sedan började jag jobba på fritids i Bollsta kl.13 Jag kom hem för ett litet tag sen och det har gått bra tycker jag :)

Nu har Markus gjort klart mat och ropar på mig så jag måste avsluta!!

Tjingeling

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards