Alla inlägg den 12 september 2007

Av Marlene Yrjas - 12 september 2007 21:21

Nu har halva skolveckan gått och hittills har det varit bra till idag på eftermiddagen. Vi skulle få introduktion på matematikdelen i våran kurs men man blev definitivt inge klokare. Vi satt från 13.15 till 16.45 och alla i hela klassen satt och gjorde en massa andra saker. En del läste tidningen, spelare spel på telefon, smsade, småpratade och någon få försökte lyssna och förstå vad föreläsaren pratade om.

Igår däremot hade vi en riktigt rolig dag. Vi hade på måndagen fått välja mellan bild, musik, drama och rörelse...det dåliga var att vi endast fick välja två av dessa områden. Jag valde då musik och bild...det var en oerhört rolig upplevelse måste jag säga. På musiken sjöng vi en del och lekte och på bilden fick vi analysera och leka lite där med men läraren där hade en enrom härlig personlighet :) Hon riktigt sprudlade av energi haha.


Jag har ju faktiskt ett liv efter skolan också, igår efter skolan var jag och Markus och åt mat hos hans mamma. Det var en slags korvgryta som var väldigt god :) Ikväll åkte jag också en sväng fast till Nyland till Ramona och hälsade på. Eller det var inte bara Ramona som jag ville träffa utan även underbara Isadora hehe.


Marielle kom också dit en sväng. Får inte glömma att tacka för maten hehe, det var gott och väldigt skönt att slippa laga något själv.

Man kikade en stund på Idol hos syrran sedan skyndade jag mig hem för att se resten :)



Nu är man hemma och har suttit här ett tag och gjort några saker sedan har Markus kommit hem från träningen med Showbiz och nu så håller man på att fika något gott som vi kan äta :D Ska ta och göra någon nytta nu...som att förbereda väskan till imorgon då man ska på skolan igen.

Tjingeling

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards