Alla inlägg den 17 september 2007

Av Marlene Yrjas - 17 september 2007 14:29

Många helger blir ofta väldigt lugna, man tar det lungt framför tvn och bara njuter. Men denna helg har varit precis tvärtom...alltså det har varit en del man gjort.

I fredags blev det bowling som jag skrev om, på lördagen fick vi lite besök på dagen och det blev så att vi kikade på Kramfors som förlorade mot Frånö. Därefter började jag och Markus förbereda en tacogratäng som vi skulle äta lite senare då Marie, Jim och Bylund skulle komma..det skulle även bli kräftor men eftersom jag inte äter det måste jag ju ha något annat :D Vi små drack lite och det blev även spel "När och fjärran". Vi hann aldrig avsluta spelet för vi började prata så mycket så jag beslutade att killarna vann eftersom dom var närmast att vinna. Det blev en väldigt lååååång kväll, tro klockan var närmare halv 4 iaf då dom gick hem och då var det dags att sova.

På blev det promenad på morgonen runt björknäs, jäkligt skönt var det. Man måste passa på att gå då det är någorlunda väder eftersom det regnar ju bara annars. När vi kom hem fixade Markus en väldigt god sallad till frukost/lunch och därefter gjorde vi iordning oss för vi skulle iväg och gratta lilla prinsessan i familjen. Isadora fyllde 3år igår :D Så det blev tårta och kalas. Än så är inte helgen över för jag for sedan och jobbade klockan 16 och slutade idag klockan 10.

Även idag regnade det så jag for hem till Ramona efter jobbet för jag skulle inte kunna ta en promenad hemma i regnet. Marielle kom även till Ramona och det blev en hel del prat samt lite fika från kalaset. Nu är man iaf hemma och har hunnit varit på bibblan och fixat med en massa böcker. Ska äntligen börja plugga nu som jag påbörjade igår.

Tjingeling

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Nu skulle det varit sommar och sol. Vem fler än jag vill ha sommar?
 Ja
 Nej
 Spelar ingen roll

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<<
September 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards